Komplete mbështetëse për trajtimin e pacientit

Këto komplete janë plot me të gjitha gjërat thelbësore për t'ju ndihmuar në trajtimin tuaj të limfomës

Edukimi DLBCL

A ju ka rikthyer DLBCL? Apo doni të kuptoni më shumë?

Regjistrohuni për Konferencën Profesionale të Shëndetit 2023 në Bregun e Artë

Kalendari i ngjarjeve

Pacientët dhe profesionistët e shëndetësisë

Regjistrohuni në Buletinin tonë

Lymphoma Australia janë gjithmonë pranë jush.

Ne jemi e vetmja bamirësi jofitimprurëse në Australi, e dedikuar për pacientët me limfomë, kanceri i gjashtë më i zakonshëm. Ne jemi këtu për të ndihmuar.

Infermieret tona të kujdesit ndaj limfomës
janë këtu për ju.

Në Lymphoma Australia, ne mbledhim fonde për të mbështetur infermierët tanë të kujdesit ndaj limfomës. Kjo siguron që ata të vazhdojnë të ofrojnë mbështetje dhe kujdes të paçmuar për pacientët që jetojnë me limfomë dhe CLL. Që nga diagnoza gjatë gjithë trajtimit, infermierët tanë të Limfomës janë në dispozicion për t'ju ndihmuar ju dhe familjen tuaj.

Përveç pacientëve tanë, tanë Ekipi i Infermierëve të Kujdesit për Limfomën lehtëson dhe edukon infermierët që kujdesen për pacientët me limfomë dhe CLL në të gjithë Australinë. Ky arsim i standardizuar synon të sigurojë që pavarësisht se ku jetoni, do të keni akses në të njëjtën mbështetje, informacion dhe kujdes të cilësisë së mirë. 

Programi ynë unik me infermierët tanë nuk mund të ndodhte pa financimin pilot që është marrë nga qeveria federale. Ne jemi shumë mirënjohës për këtë mbështetje.

Referojuni vetes ose referojuni një pacienti

Ekipi ynë infermieror do të ofrojë mbështetje dhe informacion të individualizuar

Informacion, Ndihmë dhe Mbështetje

Llojet e limfomës

Njihni nëntipin tuaj.
Tani ka më shumë se 80 + lloje.

Mbështetje për ju

Lymphoma Australia është me ju
në çdo hap të rrugës.

Për profesionistët e shëndetësisë

Porositni burime për pacientët tuaj.
Mësoni më shumë rreth limfomës.

botuar më 8 mars 2023
Dita Ndërkombëtare e Gruas – 8 Mars 2023 Gratë në Limfomë (WiL) e shpërblen me krenari Prof. Norah O. Akinola – Ob
botuar më 17 janar 2023
Në këtë botim mujor të buletinit do të gjeni përditësimet e mëposhtme: Mesazhi i Krishtlindjes i Than
botuar më 7 dhjetor 2022
Ne jemi të ngazëllyer t'ju sjellim këmbët jashtë për Limfomën 2023! Bashkohuni me ne këtë mars dhe përdorni këmbët tuaja për mirë! Nënshkruani ju

Numrat e Limfomës

#3

Kanceri i tretë më i zakonshëm tek fëmijët dhe të rinjtë.

#6

Kanceri i gjashtë më i zakonshëm në të gjitha grupmoshat.
0 +
Diagnoza të reja çdo vit.
na mbështesin

Së bashku nuk mund të sigurojmë askënd
do të marrë vetëm udhëtimin e limfomës

Këmbët jashtë për Limfomën: Historia e Steven
Njihuni me ambasadorët tanë me këmbët jashtë për Lymphoma 2021
Vaksinimi kundër COVID-19 dhe limfoma/CLL – çfarë do të thotë kjo për pacientët australianë?

Askush nuk ka nevojë të përballet vetëm me limfomën